Velkommen til bloggen min!


onsdag 28. april 2010

På toppen av scrappeønskelista

For tiden ønsker jeg meg veldig distress ink, det er blekk på flaske som man kan bruke til å farge stempeltrykk eller andre kreative kromspring. Det blir så fint når man maler med dette blekket. De finnes i massevis av flotte farger og jeg kan ikke annet enn å ønske meg alle sammen (hverfall de fleste). Nå får jeg snart penger fra lånekassa, så da kanskje finansministeren her kan godkjenne noen småkjøp.

Bildet er hentet fra bikuben.com

Ønsker meg også veldig det nyeste bladet fra Magnolia, har ikke klart å oppdrive det.

Og mens vi er inne på scrappeblader må jeg skryte på meg at jeg ble publisert i Ett Trykk i det nyeste nr. Er riktignok "bare" bilde av arkhyllene mine, men siden det var noen fra redaksjonen som kontaktet meg for å få bildet så er det jo litt moro!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Kjenner igjen det ønsket der!

Jeg handler mine hos http://www.hobbykroken.no/ Der har de for tilfelle distress ink refill til 24 kr stk ;) Da får du jo enda fler om du ikke allerede har funnet et billigere alternativ :)

Mvh

Carina

Ane Lene sa...

Hei.
Jeg kjøpte mitt Magnolia blad hos papirloftet... Ellers så har de det på MIX butikken på Sykehuset Buskerud og på Narvesen på Buskerud Storsenter - hvis du skulle forville deg på hjemmelige trakter ;-)

Klem fra Ane Lene

Lena Marie, LillMi sa...

Ja, vet de har de billigere der, er faktisk forskrekket over prisforskjellene på disse herlige fargene. Har sett alt fra 24 kr til over 50!!! Det er drøyt stor prisforskjell!

Tusen takk for magnoliatipset! Jeg skal faktisk kanskje til Drammen i morgen for å se på brudekjole med ei venninne, så da kan jeg kanskje lure oss bort på BSS:)