Velkommen til bloggen min!


fredag 30. april 2010

Jippi, jeg fant!

Som jeg skrev i forrige innlegg så fant jeg ikke det nye magnolia ink bladet (i noen fysiske butikker), så mens jeg var i Oslo i går tittet jeg innom samtlige kiosker i håp om å finne et og jeg hadde nok ikke finni det om jeg ikke hadde titta ned i gulvet fordi jeg hadde stort håp i en kiosk på Oslo S. Etter å ha sett gjennom hele "jente hylla" subba jeg mot utgangen av kiosken og i øyekroken oppdager jeg noen veldig søte farger som skilte seg veldig ut fra alle jakt og fiske bladene og andre mannebladet, joda DER sto mitt etterlengtede blad, ene og alene med fargen rosa på forsiden;) Så nå har jeg drømt meg bort i flotte kortkreasjoner, endelig!


Vil passe på å legge internettadressa til magnolia for de har så masse flott, det er rett og slett overflod av inspirasjon!


Må også skryte litt av mannen min som hadde vært alene hjemme hele dagen. Han hadde nok savnet meg litt for han hadde laget muffins til meg hvor det sto "elsker deg", en bokstav på hver muffins skrevet med smarties også hadde han vært på scrappiness å kjøpt et stempel til meg, snillingen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

De er herlige de mannebeina når de finner på sånt ♥

Anonym sa...

God gubbe du har :)
Klem Ida

May-Sissel sa...

Ååååå, so skjønt av han! :)

Og so frint du fann bladet ditt ;)

... sa...

Så snill mann du har som finner på slike småting i hverdagen :)

Synes det Magnolia-bladet er fantastisk! Får så mye inspirasjon der og det er så bra beskrevet hvordan man gjør ting.

Så det først på papirloftet jeg, og bestilte det der og det forrige. Og så ville jeg ha det gamle også, men det var jammen meg utsolgt på papirloftet sine sider. Men må vel finne det noen annen plass :)

Ha en fortsatt fin helg :)

Hilsen Lene

... sa...

Det gamle betyr det første bladet som kom ut ;)

Gro sa...

Når det gjelder å finne blader som ikke alle har så er NARVESEN tvers overfor SAGA KINO i Oslo stedet å lete. Der har de utrolig mye blader. (Sjekk 2. etasje.) Det er andre typer blader jeg har sett etter, men jeg har funnet det jeg har lett etter der. Et forsøk verdt i alle fall. :-) Ellers vil jeg tro at andre utsalgssteder for blader er villig til å bestille til deg. Men, du må spørre!