Velkommen til bloggen min!


søndag 10. januar 2010

Jeg var tøff nok!

Denne uka tok jeg sjangsen på å delta i en konkuranse på BV, jeg skulle lage et kort og sende det inn digitalt. Jeg må jo ærlig innrømme at jeg ikke hadde snøring på om jeg hadde skjønt oppgaven, men jeg prøvde meg! Det er mange fine store ord i scrappeverdenenen jeg ikke har knekt koden på enda, men etter litt hjelp og forklaringer på ord fikk jeg en passelig forståelse for hva oppgaven var.

Oppgaven var å lifte (=herme etter) et kort. Mitt bidrag så slik utOg med dette kortet vant jeg hele konkuransen!!!!! Jeg fikk faktisk over dobbelt så mange stemmer som nr 2, noe som er helt uvirkelig! Både skummelt og moro på en gang...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer kjempe masse...skal si du stadig utvikler deg innen kortproduksjon...ser ut som du har funnet deg godt til rette med tusjene...må si at du fortjente seieren...var jo vanvittig fint kort du hadde laget...stor klem ida

Lena Marie, LillMi sa...

å, søte du! Tusen takk!!!!

Sandra sa...

Du har jo blitt utrolig flink!!! Skulle virkelig ønske jeg utviklet meg like fort.. ;)

Gratulerer med seieren. Kan jeg få være nysgjerrig nok til å spørre hva premien var? ;)

Lena Marie, LillMi sa...

Du er jo kjempeflink du da Sandra!!!

Det var ikke premie konk, så jeg får en stor dose heder og ære!;) Også får jeg lage ny oppgave!:)

Men til alle som syns jeg burde fått premie, bare å si i fra så kan dere sende til meg!:P

Iselin sa...

Nydelig kort - du var min favoritt ;o)

PS - premie kan du kanskjefå hos meg, om du blir med på blogcandy'en min ;oD Hihi

Lena Marie, LillMi sa...

Hehe, kanskje jeg må sjekke den ut da Iselin:) Huff, jeg som egentlig har gitt opp håpet (selv om jeg fikk litt inne hos Renate i går:P) om å vinne blogg candy'r... Skal snike meg inn å se ann mine vinnersjangser, haha!

Anne sa...

Gratulerer med seieren, det var jo et flott kort da. :)

- toneany

Veronica sa...

Nydelig kort =) Du kan jo slenge deg med på Telephone Game, om du tør :p PS: Takk for en koselig kommentar i bloggen min! =)

Lena Marie, LillMi sa...

Åh, du altså! Nå må jeg jo melde meg på:P

Christina sa...

Så fint!!
Jeg elsker å scrappe, men har ikke vært noe flink til å blogge det. for jeg aner ikke hva forskjellige ord betyr, har ingen anelse om alle hjelpemidler, utstyr osv som finnes.... Jeg bruker papir og lim, hehe. stempler og småpynt, men har ikke helt forstått meg på alt enda. Leter etter kurs i nærheten, så får håpe det dukke ropp noe. Gratulerer med seier!!!